Puse-Prinsessen!

I det vi er kommet til ‘pels-pøbel’ nummer 4 (hvorpå de tre øvrige åpenbares ved å klikke følgende linker: Kim Jong-pus, Glad-tjukken og Puse-primadonnaen), er turen kommet til selveste puse-prinsessen; Pepsi. Her har vi nemlig ei som er så ‘girly-girl’ som det går an å få blitt.. 

 

 

Som jeg var inne på i gårsdagens innlegg om husets primadonna, og forsåvidt også i det om glad-tjukken, Knerten, så ankom Tufsa i flertall, so to speak. Hun var nemlig gravid med hva som skulle vise seg å være hele 7 unger, hvorpå jeg endte med å beholde to av de selv. Hva Pepsi angår, ble dette bestemt temmelig tidlig, da hun var såpass liten at hun fikk supplerende næring via håndmating, og da blir det umulig å la de gå til noen andre..

De to jentene er jo for lengst voksne nå, men Pepsi har på sett og vis aldri sluttet å være kattunge. ‘Pepsen’ er også så til de grader en ‘girly-girl; Litt yr i luften eller skittent på bakken, for eksempel, og hun forlanger å bli båret på tur! Dessuten er hun engstelig for det meste av det som måtte befinne seg utenfor husets fire vegger, og går derfor aldri mange meterne utenfor døren.

 

 

Videre, er Pepsi overhodet ikke bundet av hvordan en katt er ment å skulle oppføre seg fra naturens side; Å fange mus (eller noe annet for den saks skyld) er rett og slett under denne frøknas verdighet, og ei heller har hun vært observert så mye som en cm oppe i noe tre. – Og som om ikke det var nok, sitter/ligger hun på fanget som et menneskebarn, hvilket er posituren på bildet over.

Pepsi er kort og godt ei lita puse-frøken som kunne sjarmert en gråstein i senk.

 

 

5 kommentarer
  1. Så herlig!! Bare herlig!! Den tid jeg hadde enebolig hadde jeg katter. Synes ikke det er helt greit å ha katter i blokk. Har ikke sansen for at folk skaffer seg katter, kaller dem «inne-katter» og holder dem fanget. Katter er og skal være frie sjeler ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg