GRYXEN AWARDS 2021 – årets ‘feel good’ -blogger

GRYXEN-AWARDS er helt enkelt min personlige vendetta mot det som i utgangspunktet var en pris for oss bloggere, men som under årets utdeling tok det siste steget i hht å bli ‘anything but’. Begrepet ‘Gryxen-awards’ var i utgangspunktet kun et jeg kom på i farten i det jeg skulle avslutte den tiraden som avstedkom etter den urett jeg mener ble begått ovenfor et knippe bloggere her på blogg.no. Dette skulle så vise seg å få ‘bein å gå på’, og for å gjøre en lang historie kort; Her er vi altså; GRYXEN-AWARDS 2021 er nå blitt en realitet!
Utdelingen vil foregå i form av at en vinner utropes daglig fra 1 t.o.m 24 desember.

 

 

Årets ‘Feel Good’ -blogger!

Lik som bloggerne kommer alle former og fasonger, kommer utgivelsene deres i alle tenkelige genre; Her finnes alt fra grinete samfunnssynsere med opprørstrang og politikere til kreativitetens apostler og de som rett og slett bare ønsker å spre glede..
Og i det vi har bikket halvgått løp hva årets GRYXEN-dager angår denne desemberdagen som er dedikert selveste Santa Lucia, så er det nettopp den glade godfølelsens pris som skal deles ut.
For ‘årets feel good -blogger’ innebærer rett og slett den bloggeren som i størst grad fremmer glede og trivsel hos leserne sine i form av lekenhet, positivitet og glade hverdagshistorier.

..- Og vinneren av GRYXEN-AWARDS 2021 for beste ‘feel good’ -konsept er:.. 

FRODITH!

 

 

Begrunnelse:

Å benevne Frodith (- eller Solfrid, som hun egentlig heter, men som alle ignorerer) som en representant for ‘feel good’ -bloggerne, er faktisk ikke riktig, for ‘Frodith’en er selve legemliggjøringen av godfølelsen og hverdagsgleden.

Denne fargesprakende festen av et menneske vil, uansett alder forbli det yngste sinnet i bloggverdenen, liksom hun etter alt å dømme er blant den voksne delen av befolkningen i landet for øvrig. I bloggs form kommer denne lekenheten til uttrykk igjennom alt fra poesi til morsomme tegninger og ditto hverdagshistorier. Men hennes fremste varemerke, er og blir de ro tøyrottene ‘Salt’ og ‘Pepper’, som blir (høyst) levende og (i aller høyeste grad) bevisste vesener for samtlige lesere etter å ha møtt de på bloggen til Frodith.

Disse to utgjør faktisk en såpass stor del av konseptet til denne bloggen at GRYXEN-juryen (les;Gry) lenge vurderte hvorvidt dagens pris skulle dedikeres alle tre (altså til Salt og Pepper i tillegg til Frodith), men kom til slutt frem til at dette ville kunne tolkes som premiering av fanteri, og vurderte det dermed som mest formålstjenlig å avstå fra dette.

Men ikke desto mindre, utgjør de to småpøblene en sentral del av det konseptet som GRYXEN-juryen (les; Gry) anså for å være en åpenbar vinner av prisen for beste ‘feel-good’ av året. – Under, ser vi de på et bilde adm.dir. i GRYXEN AWARDS, Gry Henriksen, egenhendig har vært inne og stjålet i Lucia-reportasjen som utgjør dagens innlegg på bloggen til FRODITH!  – Et Lucia-opptog som slettes ikke gikk så knirkefritt og avstedkom så nydelig som deres matmor hadde satt seg fore..

 

Fotograf: Frodith.  Skaffet til veie i form av et tyveri mesterlig utført av adm.dir Gry Henriksen personlig.  

 

I influencer-øyenmed er også Salt og Pepper-effekten vist seg upåklagelig! For i det disse to skulle vise seg å bli de første tøydyrene som ble bragt til live utenfor et barns fantasiverden, så har dette av grunner som får vitenskapen stiller seg fullstendig uforstående til, hatt en smitte-effekt på andre tøydyr! Blant annet, ble den blå kosekaninen, Bunnytreasure, som ble gitt den kjente kjeftesmella Gry Henriksen i gave fra den vel så kjente, og ditto kontroversielle bloggerkaninen, Roger E. Pettersen, bragt til liv nærmest umiddelbart etter ankomst. – Ikke bare er den på ditto uforklarlig vis blitt pustet liv i, men den utviser også et adferdsmønster som klart peker i retning av en betydelig påvirkning av de nevnte tøyrotter!

 

Her sees de to tøykrabatene Salt og Pepper sammen med tøykaninen de etter alt å dømme har hatt en voldsom innflydelse på, Bunnytreasure, i anledning adm.dir Henriksens identitetstyveri av Frodith’en tidligere i år.

 

Salt og Peppers påvirkningskraft, er uneltelig av en karakter som ville gitt de et soleklart favorittstempel i en ‘Årets influencer’ -utnevnelse dersom GRYXEN AWARDS ikke, som antydet over, hadde tatt sikte på å tre frem som den ambassadøren for akseptabel adferd den har som følge av at deres konkurrent på prisfronten, Vixen, har foretatt et ‘syvmilssteg’ i motsatt retning.

[Her kan nevnes at den nevnte sterkt påvirkede tøykaninen, Bunnytreasure, i skrivende stund avholder et demonstrasjonstog utenfor GRYXEN’s lokaler, med krav om at det bringes på det rene den urett han ble utsatt for i det han tidligere i høst ble tatt med hele veien til Drammen for å besøke sin avsender, for så å bli liggende i vesken besøket igjennom. Årsak: Glemt bort av sin lettere alkoholpåvirkede matmor, godt hjulpet av den narsissistiske forsyning som avstedkom at det i selskap med to bloggere (les; adm.dir Henriksen &  sjefskanin R.E Pettersen) befinner seg en som villig vekk påtar seg rollen som fotograf av de to (les; Snuppen). Representanter for GRYXEN-awards er nå ute og forhandler med den blåpelsede, der dette blir forsøkt utlovet i et eget blogginnlegg i det det inntrufne ikke har noen relevans i en prisutdeling dedikert årets humørspreder]. 

Men all verdens fanteri og faenskap til tross; Blogg-Norge ELSKER Salt og Pepper, og GRYXEN-juryen (les; you know who) anser det kun for å være et tidsspørsmål før hele nasjonen har tatt de til sitt hjerte,i kraft av det ubetalelige trekløveret de utgjør i følge med vår alles tidvis frustrerte og alltid like fargerike fest av en Frodith!

 

GRATULERER!

 

 

Øvrige Vinnere av

GRYXEN-AWARDS 2021:

 

11.  ÅRETS FOTOGRAF; bylandskap:   SOLVEIG “Solliv” aka SOLLIV

 

10.  ÅRETS FOTOGRAF; detaljfoto:   MARGRETHE “utifrilift” aka UT I FRILUFT

 

9.  ÅRETS DIY:   CHRISTINE “christineemilie” EMILIE

 

8.  ÅRETS HOME-MAKER:   LENE E. “leneetarnes” TARNES

 

7.  ÅRETS LIVSSTILBLOGGER: LENA  “LenaLykkeLYKKE

 

6.  ÅRETS MAMMABLOGGER:   HEIDI, aka “Livetmedvesla” LIVET MED VESLA

 

5.  ÅRETS TRENDSETTER:   VIBBE “Vibbedille” DILLE

 

4.  ÅRETS KVINNELIGE NYKOMMER:   Kari “Kariengesvik” ENGESVIK

 

3.  ÅRETS MANNLIGE NYKOMMER:   ALLAN “Allans Verden” KRISTENSEN

 

2.  ÅRETS PERSPEKTIVUTVIDER:   VIVIAN “Mamma på hjul” BROSVIK

 

1.  ÅRETS BUSINESS:   ASBJØRN “Kokkejævel” SANDØY
12 kommentarer
    1. Hurra, hurra, hurra! Så morsomt skrevet, og jeg kunne ikke vært mer enig i juryens avgjørelse mht denne awarden! Vel fortjent, Frodith! Gratulerer! 🥰

    2. Så flott! Og så veldig fortjent. 😀👏
      Hun har gitt meg mang en god latter med Salt og Peppers sprell.
      Og flotte innlegg ellers også. 🙂
      Flott med Gryxen Awards 👏😀

    3. Åååå tusen tusen takk til Gryxen-komiteen!! Jeg har lenge håpet jeg skulle vinne en Gryxen, og jeg synes det er fantastisk at det var i denne kategorien 🙂 Og jammen bra jeg fikk den ALENE!! Ikke snakk om at jeg deler med Salt og Pepper, de sniker seg jo til oppmerksomhet på ALT!! Ha-ha 😀 Nei, Gryxen vil jeg ha alene 😉 Tusen millioner takk til sjefen for Gryxen, you made my day!! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg