Blogganbefalinger av mixede blogger

Etter å ha lagt ut følgende blogganbefalinger: Landets viktigste blogger, De beste feel good -blogger, De sterkeste meninger, De morsomste blogganbefalinger og Rosa blogganbefalinger, er turen nå kommet til de varierte bloggene. – Altså blogger som ikke lar seg kategorisere.

 

* Bloggene er oppført i tilfeldig rekkefølge.

Vestfrøken: Her er noe for absolutt enhver smak; Tester og quizz-oppgaver, politikk, nyhetsstoff, TV-anbefalinger, kjendisnytt, med mer! Med andre ord: En blogg jeg kan anbefale på det varmeste.

 

Veronica Rona: Denne bloggen hadde jeg i utgangspunktet tenkt å plassere blandt humorbloggene, for dama er rett og slett hysterisk. Men så inneholder den også såpass med seriøse refleksjoner og meningsytringer at den endte opp i mix-kategorien. Med skulle den iallefall, da dette er en glimrende utgivelse.

 

Norge og verdensnytt: Her har du en kort og grei oversikt over viktige- såvel som ikke fullt så viktige nyhetssaker. Disse er så linket videre for de som er interessert i å lese mer om den respektive saken. Innlegg kommer fortløpende.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg