GRYXEN-AWARDS 2022 [årets stjerneskudd]

GRYXEN-AWARDS er helt enkelt et ‘fuck-you’ til Vixen, som var ment å være en bloggerpris, men som istedet er blitt ‘anything but’. Grunntanken var at om de så er større (per d.d), så bør det i det minste la seg gjøre å få prisene finere enn dette som fremstår som innrammede blyanttegninger av en 6 klassing.. – Så her er vi altså; GRYXEN-AWARDS, sesong to! Dersom du skulle ønske å få vite mer om bakgrunnen for GRYXEN-AWARDS, så kan du bla.a finne mer historikk ved å klikke her.
Utdelingen foregår ved at det utropes en vinner hver dag fra 1 t.o.m 24 desember.

 

 

årets

STJERNESKUDD! 

Nå er vi riktignok litt forsinket i årets program grunnet stort arbeidspress også utenfor bloggen i helgen som var, men non the less er nettet i ferd med å snøre seg sammen til morgendagens grand finale av årets gryXen-awards. Vi åpner derfor ballet med den prisen som i utgangspunktet var satt opp for lille julaften; Nemlig prisen for årets stjerneskudd.
Som tittelen antyder, går altså denne utmerkelsen til den bloggeren som har hatt størst fremgang det inneværende år. – Og her var vinneren klar som dagen; For prisen for ‘årets stjerneskudd’ kunne selvsagt ikke bli andre enn…

 

TOMS MATPRAT!

 

Klikk her for gårsdagens utmerkelse! 

 

Juryens begrunnelse: 

Det skulle ikke gå mer enn noen måneder fra vår nå abdiserte bloggerkonge og ‘kokkejævel’, Asbjørn, hadde sendt sitt siste innlegg ut i eteren før det brått, ja helt ut av det blå, egentlig, fyker en ny kokk rett til tops for å ta over der ‘gamlekokken’ slapp; Altså Toms matprat. Så om vi ser tilbake til årets begynnelse, er på sett og vis ringen sluttet med at vi nå går ut av dette året med ‘the same shit, different chef’,for å si det sånn.

Denne prisen har sin forklaring i form av topplisten den siste tiden, hvor det altså er kronet en ny konge av blogg-Norge. Vi undersotter vil derfor gi vår ærbødige hyllest til majesteten på denne lille julaften med et 3×3 hurra og leve kongen!

10 kommentarer
    1. Kokkejævel er jo her, aktiv og med flere antall lesere enn alle oss andre tilsammen, han har bare valgt å ikke vises på topplisten fordi han ikke vil se sitt navn plassert i nærheten av tre fire andre bloggere her. Gratulerer til Tom, jeg er overveldet over hvor man finner tid til alle postene og repostene. I dag har vi allerede et innlegg om Cian, et eget innlegg med rødkål og et eget med rød saus. Klokken er 12:00. Det er veldig tidskrevende dette, så nok en gang, gratulerer, vel fortjent pris 😜👍🏾

      1. *hehe* Du får nå sagt det og da 😅
        – Og nå som juleferien er tatt til og jeg fikk tatt turen innom hjemmesiden for første gang på en 14 dagers tid, så er jeg nå overhodet ikke i tvil om hvem jeg ville gitt den verstingprisen som ble bragt på bane i går.. *hehe* 🤣😜

    2. Gratulerer til tomsmatprat! Du legger ned mye jobb med massevis av poster daglig og det er med på å gjøre at du ligger på toppen av listen (enn så lenge?) Hilsen nykommeren på blogg 🙂

      1. Ja, dette er så avgjort ikke et gjennombrudd som er kommet ‘gratis’ i form av en eller annen realitydeltagelse e.l, men et utkomme av nedlagt innsats. I mine øyne er faktisk det at det er kvalitet og nedlagte arbeidstimer som ligger bak nærmest en betingelse for at min anseelse skal kunne være i tråd med listeplasseringer og besøkstall 👏👏👏

      1. Bare hyggelig, da den jo er så til de grader fortjent med det du har oppnådd i løpet av dette året! Det er jo intet mindre enn imponerende på steroider *hehe* 🥳

    3. Heia til deg. Artig grei du har satt i gang. Du har virkelig jobbet seriøst med dette. Det viser de grundige og veloverveide begrunnelser fra juryen. The one and only. Du skriver jæklig bra;) Dagens vinner Tom topper listen. Jeg tror en av grunnene til at han gjør det , foruten lettfattelige oppskrifter av så mye og så mangt, det er at bloggen er blottet for sarkasme og spitord av medbloggere. Han bruker tid på mange innlegg, han bruker ikke tid på å røkte andres blogger og kommentarfelt, for å finne ett eller annet som kan oppfattes negativt i en bloggers verden. I tillegg skriver han om sitt noe turbulente og vanskelige tidligere liv, uten snev av stakkars meg, men med et glimt i øyet. Heller ikke blir han sår og vonbråten om medbloggere skriver kommentarer på bloggere han mot formodning ikke skulle like noe særlig.

      God jul – hilsen fra alle oss i heimen 😉

      1. Takker så mye med de beste juleønsker for deg og dine også 🥰
        Ja, denne Gryxen -greia har virkelig blitt en big deal for meg. Kan faktisk gå så langt som å si det er blitt en misjon, da jeg allerede nå har begynt å legge føringer for hvordan det skal dras ytterligere et par hakk i retning en offisiell pris til neste år. Da er nemlig planen å utvide juryen med min. 2 personer hvorav iallefall en av disse skal være ren publikummer (altså ikke en blogger), samt at prisene skal printes ut og sendes vinnerne slik at de faktisk mottar en fysisk premie..
        Motivet, som er grunnet i et agg ovenfor Vixen og den policyen de har inntatt, er kanskje ikke så sjarmerende i utgangspunktet, men det var altså et par ting ved fjorårets nominasjon og kåring som i mine øyne var så til de grader forkastelig at jeg fikk hele greia fullstendig i vrangstrupen. Nå skal det sies at tanken på noe slikt som å kjøre i gang et langtidsprosjekt med det for øyet og kunne ende opp som en konkurrent/alternativ til en av landets største prisutdelinger om det ikke var for et tilfeldighetenes spill.. Greia er nemlig at jeg på akkurat rett tidspunkt kom over et bilde av noen av prisene deres, hvilke jeg (usjarmerende skadefro) kunne konstanterer var sjokkerende lite forseggjorte. – Og da har jeg brått fått et område som jeg faktisk kunne ta de på, hvilket er knappen å trykke for å fyre opp meg 🎅😜🤶🏻

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg