HVIS JEG VAR DEG! – kokkejævel (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

1

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

KOKKEJÆVEL! 

 

Også skulle jeg jaggu gå helt til topps på bloggtopplisten i morgen den dag! – Dog på en ‘litt’ annen måte enn hvordan jeg hadde sett for meg, må det være lov å si, men her tar vi hva vi får *hehe*. Hadde noen, for bare et par måneder siden fortalt meg at dette skulle skje i form av et identitetstyveri, ville jeg stemplet vedkommende som stein hakke gal, men her er vi altså..

Jeg skal altså innta personligheten til blogg.no’s ubestridte ener; Kokkejævel, aka Asbjørn! Nå har jeg jo allerede foretatt et identitetstyveri i denne (nå) hardt prøvede familien, i det jeg allerede har tatt meg friheter å ‘herje’ med den stakkars mannen som hans kjære, Christine Emilie, så kanskje jeg skal være grei og la ham få ta til motmæle? Jeg mener.. Asbjørn har tross alt blitt en kjær venn her inne, så..

Nei, jeg har ingen anelse om hvilken retning jeg vil ta dette her enda. Men det jeg KAN si, er at jeg gleder meg stort! Det skal bli uhyre artig å tre inn i rollen som kongen på blogghaugen, så her er det bare å feste sikkerhetsbeltene, folkens, så følg med i neste episode!

Om du ikke kjenner til denne utgivelsen, kan du enten klikke deg inn på bloggen via gigantlinken over, eller du kan lese deg opp via ‘Dagens blogg’-omtalen av ham HER.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg