Kjeftesmella!

Sist, men så absolutt ikke minst, i den daglige presentasjonen av pels-mafiaen, har vi ei lita frøken som vet hvor skapet skal stå, for å si det slik; Dolly (de øvrige av ‘pels-pøblens innlegg kan leses HER, HER, HER og HER).. 

 

 

Som nevnt, kom altså ‘Tufsa’ i flertall; Altså, hun var gravid. Ut påpper det så 7(!) unger, hvorav Pepsi, som ble omtalt i går, og Dolly ble værende. De to jentene er visstnok søsken, men ikke desto mindre, er de så ulike de kan få blitt, både på utsiden og på innsiden..

Mens Pepsi er den lille prinsessen hun er, og anser alt fra jakt til klatring i trær for å være under hennes verdighet, gjør Dolly en manns jobb i å bidra til kosten, for å si det sånn; Mus, rotter, fugler av ymse slag og størrelser, ekorn.. – You name it!

Ved siden av Tufsa, er Dolly den som er aller mest ivrig på tur-fronten (de forlanger tur hver dag, disse her, da de ikke er helt vel bevart noen av de). Om jeg så tok beina fatt til Happaranda, så ville Dolly og Tufsa fulgt etter.. Dessuten kan jeg gå inn steder, hvorpå jeg ber de vente utenfor, -og de venter!

 

 

Om hun ikke er ute og leker eller på fanget og koser, så krangler hun med Knerten. De to er rett og slett som hund og katt (hvem som er hunden er i det her tilfellet, er jeg imidlertid usikker på). Denne ‘cat-fighten’ har også en snodig dynamikk, da det er Knerten som jager Dolly når de er ute, mens det er Dolly som er plageånden inne..

Dolly har det i det hele tatt med å hisse seg opp mot sine firbeinte søsken med gretne fres i tide og utide. Hun er unektelig oppdrageren i flokken, da hun har en rimelig lav tolleranse for dårlige manerer..

6 kommentarer
  1. Ekorn? Dæven.. jeg hadde mons «Stripy» han knerta reven, men hadde han tatt ekorn hadde han fått kjeft! 😢 Katter altså.. herlig, bare herlig (nesten) ❤️

   1. Jeg har ikke vært så høy i hatten når hun har kommet drassende med ekorn og slikt, men en må jo bare rose de, da.. Men hun skal ha for at hun i det minste lot til å ha drept det umiddelbart, og ikke minst at hun spiste de. Jeg er sånn at det er greit med jakt, men det betinger at det spises, hvilket gjelder både katter og folk (hehe)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg