Raising angel!..

Som jeg for et par dager siden tok opp i DETTE innlegget, har jeg grunn til å frykte at en gryende schizofreni er i emning, da jeg på flere områder har gått helt på tvers av mitt normale ‘selv’ i løpet av det siste året. Ikke bare har jeg begynt å følge familien Kardashians gjøren og laden. Jeg har tydeligvis blitt Eurovision-entusiast også, -med de utkomme du kan lese om HER og HER. Det må selvsagt tas grep her, før jeg går fullstendig i frø. – Men når det er sagt, så kunne det iallfall ikke passet bedre med denne (forhåpentligvis) midlertidige Grand prix -dilla enn i år, så her skal iallfall ingen grep påbegynnes før jeg har fått deltatt snart forestående Tix-festen sammen med mesteparten av landets øvrige innbyggere!.. 

 

 

For uansett hva som den resultattavlen vil vise til slutt, så har Norge vunnet. Andreas ‘Tix’ Haukland dro til primært til Nederland med det mål for øyet å kunne spre håp, og bidra til at så mange som mulig kunne få det bedre med seg selv. – Og dette er så uendelig mye større- og viktigere enn en sangkonkurranse som vil være passé og gått i glemmeboken om et par-tre måneder!

Haukland vet å benytte sin posisjon i det godes tjeneste. Som kongerikets fremste idol blant den oppvoksende slekt, innehar han faktisk en innflytelse som er sterk nok til å kunne bekjempe mobbing på skole og blant unge på SoMe. For i det et idol av en slik størrelse i tillegg til å være såpass tilgjengelig som denne karen her, så blir budskapet så mye sterkere enn det ellers ville blitt.. Med andre ord, så gjør det langt sterkere inntrykk på de unge når idolet tropper opp på skolen osv og snakker med de ‘in person’ enn om budskapet mottas gjennom TV-skjerm og YouTube. Når selveste Tix bøyer seg ned, ser de inn i øynene, og forteller de at mobbing ikke er kult, så vil det etter alt å dømme skje en endring i mind-settet deres som tilsier at mobbing er en uting..

 

 

Det som imidlertid er så unikt ved Andreas Haukland, er at han favner så mye videre enn de yngste aldersgruppene. Mannen appellerer like mye til de på 100 som de på 10, og budskapet hans favner like bredt!

Så la oss heve både glass, flagg og faner, folkens, for i år har vi tatt en MGP -seier som uansett sluttpoeng vil sette alt annet i skyggen!.. Tix er såvisst ikke noen fallende engel, men en engel som fosser opp og frem både i Norge og Europa forøvrig.

10 kommentarer

Siste innlegg